Blog Default
Blog

NN Zevenheuvelnloop

Dit artikel wordt nog bijgewerkt!

Afgelopen zondag is de Zevenheuvelenloop weer gelopen. Dit jaar heb ik daar aan mee gedaan. 15 klimmers en zeven hevels. Tijden deze loop heeft ‘Running Blind’ haar Nederlans kampioenschap voor het eerst georganiseerd . Samen met buddy Peter aan deel genomen.

Het was een mooie dag om goed te rennen. Fis zonnig en Eem paar wolkjes. Het voelde wel een beetje kout aan tijdens het wachten voor de start. De lopers van ‘Running blind’ hadden een eigen start vak. er deden 26 koppels mee. De plaats waar we stonden te wachten van z’n 60 meter van de start lijn.

Bij aanvang van de start had ik ingedachte er 1uur en 35 minuten over te doen. Eindelijk mocht we lopen en gingen vlot van start. Na een paar kilometer had ik de slag te pakken. De tempo lag hoger dan verwacht. Al vanaf het begin. De hevels vallen wel mee. De laatste drie hevel kan je goed kan vernemen . De laatste is kort maar stijl, terwijl je al de nodige vermoeidheid in de ben kan voelen.

Ondanks de grote genten opkomst bij de Zevenheuvelenloop viel de drukt kop het mooie parkoer mee. Passeren was goed te doen, ook als koppels. Het laat stukje voor de finish zat ik er al goed doorheen. en ben met een geweldige tijd van 1 uur 23 minuten en 24 seconde over de finish gegaan. Ik ben trots op me zelf.