Recepten Default
Recepten

Hamburgers Sous-vide

Recepten Default
Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Hamburgers Sous-vide

Hamburgers voor garen met sous-vide koken Zo hoog je ze allen nog maar even bruin te bakken op de BBQ.
Voorbereidingstijd15 min
Bereidingstijd45 min
Totale tijd1 uur
Gang: Voorbereiding
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: BBQ, Sous-vide
Porties: 4 Serverings

Ingredi├źnten

  • 4 hambrug(s)

Instructies

  • Zet alles klaar
    Neem een pan of sous vide bak en vul deze met warm water. Stel het sous vide apparaat in op 56 ┬░C.
  • Garen
    Doe de hamburgers in de sous vide zakken. Je kan ze per 2 stuks verpakken. Laat ze minimaal 45 minuten garen.
  • Bak ze goudbruin
    Haal de hamburgers uit de zak en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur. Maak de burgers goed droog voordat je ze gaat bakken. Bak de hamburgers in de pan of op de barbecue zodat ze een goudbruine korst krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *