The Addams Family
Blog

De Addams Familie

Sins ik hoorde dat musical van de Addams Familie wilde ik er na toe. Vroeger was er een mooie serie van ‘The Addams family’ uit de jaren ’60 op de tv. Dat vond ik heel grappig. De serie was voor lange tijd tijdloos. En was erg benieuwd wat ze er van hebben gemaakt voor de musical.

Na mijn vakantie naar New York, heb ik mijn boer Stefan gevraagd of hij met mij wil naar de musical. Aangezien hij in Borne woont en ik in Arnhem hebben we kaartjes geregeld voor Doetinchem . Mooi in het midden en voor mij goed bereikbaar met de trein. Op dat moment was de verwachting dat ik pas in april een nieuwe hond zou krijgen. Brutus moet dus mee. Met overleg met de theater hebben we beter plekken gekregen een stoel voor Brutus.

We hadden drie stoelen op een rij en Brutus in het midden. De show begon en was verrast dat ik het best goed kon zien. De meest tijd wist op wie de aandacht lag. Brutus zat de eerste half uur rechtop en keek strak naar het toen. echt grappig..

Het verhaal ging over de liefde. Net als in de films van ‘The Addams Family’. Deze keer was Wednesday. Ze had een vriendje, Lucas ont moet tijde de jacht met haar kruisboog. En ze waren tijde opslag verlief. Lucas komt samen met zijn ouders naar de Addams. De verschillen van leven opvatting geeft veel hilariteit . Uit eindelijk komt alles op zijn plaats. Echt familie theater….

Ik het er enorm van genoten. Hoe Brutus zich heeft gedragen viel me reuse mee. Het geleide werk was die avond wel hopeloos. Maar heeft geen stomme dingen gedaan.

De foto bij deze blog is een stockfoto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *