Brutus doet het goed
Blog,  Geleidehond

Brutus doet het goed

Langsaam maar zeker gaat Brutus steeds beter zijn werk doen. Toen hij bij mij kwam was het echt nog een pup. Niet is hij al een stuk rustiger geworden. En begint zich nu steeds meer thuis te voelen. En dat merk ik ook in zijn werk. Het trekken neem af.

Ik heb het wel druk met Brutus. Het is nog steeds veel werk. Hij met nog steeds veel corrigeren. Tot zijn er meer stuken waar het goed gaat. Self ontspannen. Brutus is best wel intelligent maar ook een trage leerling. 

Het fijnste vind ik dat hij ook echt hond kan zijn. Vrij zoals je verwacht bij een huis hond. Brutus houd van spelen en eist de nodige aandacht op.  Io dit moment wil hij nog wat teveel dicht bij mij zijn. In plaats van lekker maffen in de mand. Ik heb het goede gevoel dat dat ook wel komt.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *