B to B Running Blind Groe
Blog

Bridge to Bridge, Arnhem

Zoals al vele jaren is er ieder jaar weer een hardloopwedstrijd, ;Bridge to Bridge’ ge organiseert tijdens de herdenking week wan de tweede wereld oorlog. Heet is een mooi evenement waar we bij Sil staan war er tijden de oorlog is gebeurd rond Arnhem. De ‘Bridge to Bridge’ kent verschillende loop afstanden. zoals de 3 mijl, 10 kilometer en 10mijl. Een paar jaar was de 10 K een 6 mijl run. Ook gen we tegenwoordig twee keer over de John Frost brug. Ik vindt het jammer dat het is veranderd.

B to B Peter en Sandor
B to B Peter en Sandor

Dit jaar heb ik voor de derde keer de ‘Bridge to Bridge; gelopen, samen met mijn ‘Running Blind Buddy’ Peter. De 10 kilometer. Het was warm, wel 23 graden. En ook dit jaar waren er meer deelnemers. Al direct van af de start had ik de tempo hoog. De zon was goed aanwezig en heb daarom dankbaar gebruik gemaakt van de drie drink posten. Dat heeft zeker geholpen.

Tijdens de run wedt het al duidelijk dat er een PR mogelijk was. Dit had ik niet verwacht omdat het veel te warm is, druk en het parkoer smalle stukken heet. Mijn instelling was dan ook gaan voor de lol. Tot mijn verbazing ben ik onder het uur gefinisht met een persoonlijk record.

Finish B to B 201909015
Finish B to B 201909015

Deze ‘Bridge to Bridge’ was een leuken en gezellig ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *