• B to B Running Blind Groe
  Blog

  Bridge to Bridge, Arnhem

  Zoals al vele jaren is er ieder jaar weer een hardloopwedstrijd, ;Bridge to Bridge' ge organiseert tijdens de herdenking week wan de tweede wereld oorlog. Heet is een mooi evenement waar . .

 • Brutus op zijn rug
  Blog,  Geleidehond

  Brutus trainen

  Inmiddels heb ik Brutus een paar weken in huis. Het is een geweldig lief energiek en wet brutale hond. Brutus is een werker hij laat graag zien dat hij het kan. Door zijn enthousiasme wil hij het te . .

 • Niues bericht
  Nieuws

  Recepten

  De recepten zijn weer terug. Helaas zijn ze niet optimaal. Dit is omdat ik geen zin heb in dingen dubbel te gaan doen. Er komt een grote update aan. Er word een nieuw recept plugin gepland. Het . .

 • The Addams Family
  Blog

  De Addams Familie

  Sins ik hoorde dat musical van de Addams Familie wilde ik er na toe. Vroeger was er een mooie serie van 'The Addams family' uit de jaren '60 op de tv. Dat vond ik heel grappig. De serie was voor…

 • Butus zit voor de flat
  Blog,  Geleidehond

  Brutus is hier

  Het heet een tijdje moeten duren maar dan is het ineens zo ver. Er komt een nieuwe geleidehond. Brutus is een Goldendoodle. Een Jone hond van 19 maanden. Brutus is een werker. Hij is vierdelijk, ondernemen en druk. Brutaliteit en…